top of page
Lavvo og strand.png

Beyond the Mind Retreat


- Nature, soul & stillness

Foto: nedreskinnes.no

~NYHET~

Beyond the Mind Nature, soul & stillness

Nå lanseres vi vårt nye retreat ~Beyond the Mind 

Dette er for deg som lengter etter naturen, stillhet og sjelelige møter med likesinnede mennesker. 

I løpet av helgen utforsker vi ulike måter å forholde oss til oss selv og

andre som fører deg bortom sinnets labyrint og i direkte kontakt med den levende erfaringen.

Gled deg til lekne dager med tid for varme menneskemøter, nærende

måltider og naturopplevelser.

20230928_141955.jpg
Sámi_mythology_shaman_drum_Samisk_mytologi_schamantrumma_038_edited.png
PA040306.jpeg
img-4265.90609bcfdb92e762622627a9ec8fc8a5.jpg
Middag.jpeg
iStock-1460937551.jpg

Om Programmet

✨Yoga og Meditasjon

Ingenting gir en bedre start på dagen enn meditasjon og yoga. Vi møtes hver morgen i den store lavvoen for yoga, hvor flammene fra bålet ønsker oss velkommen inn i den nye dagen. Timene tilpasses for alle, fokusert på å vekke kroppen til live og gjøre den smidig, klar til å utforske naturen rundt oss gjennom dagen.

🌿 Dypt i Naturens Omfavnelse

Naturen utvider vårt sinn og hjerte. Med ryggen lent mot et kraftig tre, finner vi et øyeblikk av stillhet og refleksjon. Den endeløse horisonten åpner vårt indre landskap mens øynene hviler på det som er stabilt, på det som ikke stadig skifter form, farge eller lyd. I løpet av helgen inviteres du til å delta i naturvandringer, å komme i kontakt med elementene, skrive dagbok i den praktfulle norske naturen, eller kanskje gjøre noe så enkelt som å lytte og hvile ved å legge øret mot moder jord.

🌟Stillhetens Dybde

Ingen ord er nødvendige når vi står ansikt til ansikt med vår egen essens.

I stillheten erfarer vi dette øyeblikket i sin reneste form, uten filter eller forstyrrelser, en direkte forbindelse med livet selv. "Beyond the Mind"-helgen vil inspirere deg til å omfavne stillheten og åpne døren til dyp innsikt og forbindelse med både deg selv og verden rundt deg, langt utover den kognitive forståelsens grenser.

🌈Visdom fra Urfolket

I løpet av helgen deler vi rikdommene fra vår samiske arv og det sjamanistiske verdensbildet, hvor alt er sett som levende, og vi som en del av naturen. Gjennom sjamanistiske trommereiser og engasjerende relasjonsøvelser vil du få muligheten til å forandre ditt syn på livet og din plass i det.

🧞‍♂️🧞‍♀️Møter av Sjeler

Vi inviterer deg til et lekent dykk inn i det mellommenneskelige. Vanligvis er våre retreater og kurs strukturert med informasjon, selvutviklingsmetoder og stramme timeplaner, men denne gangen tar vi en annen tilnærming.

Vi prioriterer tid for refleksjon og naturlig flyt. Med få faste aktiviteter hver dag får du friheten til å integrere, å lade opp, og å dykke ned i meningsfulle samtaler, egne refleksjoner eller å møte hverandre uten ord, sjel til sjel. En helg skapt for en intim gruppe, hvor stillhet, glede, nysgjerrighet og fellesskap står i sentrum.

image00077_edited_edited.jpg

Dine Guider

Kjetil og Daniella, voktere og ambassadører for gammel visdom, og broer mellom fortid og nåtid. Fast forankret i sin opprinnelige samiske kultur som formet deres oppvekst, er målet deres å veilede deg mot større motstandskraft og evnen til å leve et autentisk, bærekraftig og styrket liv - ikke bare for deg selv, men også for dine kjære og kommende generasjoner.

 

Med en urokkelig engasjement har de de siste to tiårene vært med på å legge til rette for transformasjoner, veilede og støtte tusenvis av enkeltpersoner fra ulike bakgrunner på livsforandrende reiser. De arbeider for å knytte sammen gamle tradisjoner med den hektiske moderne verdenen.

Deres oppdrag er å sørge for at den dyptgående visdommen som er innvevd i disse gamle tradisjonene, får en betydningsfull plass i vår moderne tid. De er bemerkelsesverdige space-holders, drevet av en iboende lidenskap for å fremme varig transformasjon.

 

De utvider en varm og åpenhjertet invitasjon til likesinnede verden over. Deres mål er å skape et trygt og omfavnende rom, der hver enkelt kan føle seg som en  som en integrert del av den transformative reisen.

IMG_5733.HEIC.jpeg
img-4297.jpg
Sámi_mythology_shaman_drum_Samisk_mytologi_schamantrumma_038_edited.png

Praktisk informasjon

Villkår & Betingelser

Beyond the Mind: 23-26. Mai, 2024 på NORD, Nedre Skinnes gård, Krøderen. 

Ankomst: Torsdag innsjekk mellom 18.00-20.00

Avreise: Søndag kl 17.00

(En lett middag serveres ved ankomst torsdag kveld.).

Språk: 

Instruksjonene våre blir gitt på norsk, med mulighet for oversettelse til svensk og engelsk.

Transport:

Egen bil eller kollektiv transport til Krøderen. Dersom du ikke har egen bil, kan du benytte deg av kollektivtransport til Krøderen. Velger du tog og buss til Krøderen, kan vi avtale å plukke deg opp på Krøderen stasjon. Det tar omtrent 1 time og 45 minutter med bil fra Oslo til NORD. Beregn noe lengre tid med kollektivtransport. Vi organiserer samkjøring/transport til nærmeste tog- eller busstasjon ved avslutningen av retreatet, slik at alle trygt og effektivt kommer seg hjem søndag kveld.

Mat: Vi serverer sunn og velsmakende vegetarmat under retreatet. Dersom du har allergier vi må ta hensyn til, vennligst del dette med oss ved påmelding slik at vår kokk kan planlegge måltidene i god tid i forveien.

Helse og Velvære:

Din helse og velvære er viktig for oss. Dersom du har kroniske sykdommer eller tilstander som kan påvirke din tid sammen med oss, vennligst informer oss på forhånd. Vi prioriterer din sikkerhet og trivsel, og er her for å støtte deg på din reise.

Registrering og betaling:

Påmelding er økonomisk bindende. Dersom du trenger ytterligere avklaring eller ønsker å diskutere din situasjon, nøl ikke med å ta kontakt for en samtale før du går videre med registreringen.

Vi forbeholder oss retten til å avbestille eller utsette retretten under visse omstendigheter som vi ikke kontrollerer, eller hvis det ikke er nok deltakere til at retretten kan gjennomføres.

Investering:  NOK 5500,- + overnatting

Inkluderer program, mat. 

Overnatting for alle 3 nettene:

Dobbelt rom 1800,-pr pers. 

Enkelt rom 2800,-

I eget telt 900,- med tilgang til dusj og toalett og alle fellesområder.

Gi oss beskjed om hvilket rom/soveplass du ønsker ved påmelding, her gleder første til mølla prinsippet som gjelder. Begrenset antall enkelt rom.

 

Skinnesmoen Strand / NORD

Rom 1)  2 pers: Køyesenger med 90cm senger oppe og nede  

Rom 2) 1-2 pers: Dobbeltseng på 180 

Rom 3) 1 pers: Enkeltseng på 120cm

Rom 4) 2 pers: Køyesenger med 140cm nede og 90 cm oppe

Rom 5) 2 pers: Køyesenger med 140cm nede og 90 cm oppe

Rom 6) 2 pers: 2.etasje- To senger på langs a 120 cm

Rom 7) 1-2 pers: 2.etasje – en seng på 120cm + ev en madrass på gulvet.

Tretopphytte ved lavvo med en stor dobbeltseng som dekker halve hytta. 2 pers.

 

Skinnesmoen Vika (Tilbaketrukket hytte 5 min å gå fra selve retreat stedet)

Rom 1) 1-2 pers: 150 dobbelseng

Rom nr 2) 1-2 pers: 150 dobbelseng 

Rom nr 3) 1 pers: 90 cm seng

Rom nr 4 ) 1 pers: 120 seng i anneks helt ved vannet

Rom nr 5/ 1-2 pers: Anneks 2 - 150 dobbelseng 

Rabatt for Vaajma-studenter:

Som student ved en av våre utdanninger gir vi deg 10% rabatt på dette retreatet. Det gjelder også for deg som tidligere har vært student.

Early bird: De første 6 som registrerer seg vil få en gratis Kraniosakral session hos Kjetil eller Daniella i løpet av helgen, verdt 1500,-.

OBS! Retreatet har et begrenset antall plasser på 16 deltagere!

Kontakt oss:

For eventuelle spørsmål, nøl ikke med å kontakte Kjetil på +47 979 45 223 eller Daniella på +47 91 33 15 15, eller via e-post på info@vaajma.no.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og ser frem til å ha deg med oss på denne koselige helgeretreaten med selvoppdagelse, stillhet og forståelse for naturen.

Kjetil & Daniella

Boende

03.116525ceebeceb59cd224ffeeaee8d78.jpg

Skinnesmoen Vika

Velkommen til vår sjarmerende hytte ved Krøderfjorden - en perle i landlig idyll med fjorden som en beroligende kulisse.

 

Hytten er pittoreskt plassert på en odde, omringet av det vakre landskapet med egen brygge og strand.

Den  har også et flunkende nytt kjøkken fra 2022.

skinnes2.388f58cfc387fce5bc9c9c5055705427.jpg
83262981-178263056884557-289936886917496832-n.3c0a768942a847ecbda29c34faee92bb.jpg

En autentisk naturopplevelse?

 

Velkommen til tretopphytten! En oase langt over bakkenivå. Her kan du sove høyt oppe i et majestetisk tre og la deg fortrylle av stjernehimmelen om natten. Denne opplevelsen er skreddersydd for eventyrlystne sjeler som søker en unik forbindelse med naturen. Med en diameter på 5,5 meter tilbyr hytten både komfort og stil, komplett med strøm og en koselig varmeovn. Hytten har plass til én person, eller for de som ikke har noe imot å dele en liten ball, to eventyrere.

img-4486_edited.jpg
ade2be99-9708-47d3-b468-0305901bea8a.jpeg
nord hytta 1.jpg

NORD-Hytta

 

NORD-hytta utgjør basen for oppholdet på retreaten. Med en beliggenhet kun 30 meter fra vannkanten og en bred sandstrand mellom hytta og vannet, kan vi virkelig nyte nærheten til naturen. Den vestvendte verandaen byr på lange solfylte dager og en romslig uteplass. 

 

Hytta er utstyrt med moderne fasiliteter som innlagt vann, avløp og strøm, og den er lett tilgjengelig med bil. Med 125 kvadratmeter boareal, 7 koselige soverom, 2 bad og et romslig kjøkken og spisestue, er det god plass til hele gjengen. Og ikke glem den fantastiske panoramautsikten som strekker seg utover Krøderfjorden og Norefjell fra både kjøkkenet og stuen. Her er alt lagt til rette for et minneverdig opphold!

nord hytta 2.jpg
bastu.jpeg
img-2656_edited.png
img-4986.90609bcfdb92e762622627a9ec8fc8a5.jpg
Registrering

Påmelding
Beyond The Mind Retreat

Takk for din påmelding. Sjekk din e-post. Du vil motta faktura fra oss på e-post i løpet av noen dager

bottom of page